جلال رشیدی کوچی، گفت: بهنظر میرسد گردش مالی فیلترینگ در کشور ۴۴ هزار میلیارد در سال است. حداقل این عدد میشود. خب چرا داریم این کار را میکنیم؟ واقعیتها را من کنار همدیگر گذاشتم. چرا آقایان حمله میکنند که این سیاهنمایی است. من سیاهنمایی نمیکنم. من روزگار سیاهی که بر سر مردم آمده را به آنهایی که نمیخواهند بفهمند، مستند نشان میدهم.
روز گذشته بود که اعلام شد به دلیل قطعی فیبرنوری در خارج از کشور، برخی از لینکهای بین الملل ورودی از خاک ارمنستان در ساعت ۱۴:۴۸ دچار قطعی شده و در نتیجه شرکت ارتباطات زیرساخت اطلاعیهای در این باره منتشر کرد.
وبسایتها و اپلیکیشنهای زیادی هستند که دسترسی ایرانیان را از بیخوبن بستهاند! بهصورتیکه اگر شما با IP اینترنت ایران وارد آنها شوید، با پیغام خطا مواجه میشوید. برخی صرفاً مینویسند شما اجازه دسترسی ندارید و برخی لطف میکنند و توضیح میدهند که بهخاطر تحریمهای آمریکا امکان دسترسی وجود ندارد.
عیسی زارعپور: استارلینک مکلف شده است برای فعالیت در ایران از سازمان تنظیم مقررات مجوز بگیرد. آنان تا جلسه بعدی که در اسفندماه است مکلف شدهاند سازوکارهای اجرایی را فراهم کنند و ما هم موضوع را پیگیری میکنیم.
شرکت ارتباطات زیرساخت در پی بروز اختلال در شبکه ارتباطی کشور، اعلام کرد: بهمنظور ارتقاء و توسعه ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت و بر اساس نیازسنجی و طراحیهای انجام شده قبلی، تجهیزات مورد نیاز تامین و از چند روز گذشته مراحل جایگزینی و ارتقای تجهیزات آغاز شده است.
مدیر فنی شرکت ایران سرور در واکنش به این پست قبلی نتبلاکس درباره اختلال اینترنت ایران در توییتر نوشته بود: «این اختلال مربوط به یک برنامه تغییرات از پیش برنامه ریزی شده در خصوص اصلاح سیستم برق دیتاسنتر زیرساخت بوده است.» نتبلاکس از اختلال گسترده در اینترنت ایران برای دومین شب پیاپی خبر داده است.
مهمتر و عجیبتر از آرزوهای وزیر، چرخش مجلس صیانتی درباره اینترنت بود، مجلسی که همچنان تصویب طرح صیانت را در کمیسیون ویژه اصل ۸۵ در دستور کار خود دارد. با این حال اعتراض برخی از مجلسیها به کیفیت پایین اینترنت موجب شد تا کمیسیون صنایع و معادن درباره علل پایین بودن کیفیت و سرعت اینترنت گزارشی را تهیه و ارائه دهد. این گزارش که بیشتر نوعی کلیگویی است ...
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صح علنی مجلس گفت: در دو سال گذشته هم منابع ورودی اینترنت را بیشتر کردیم و هم بیش از دو برابر نیاز اینترنت کشور، ظرفیت تأمین کردیم.
نماینده چابهار از گردش مالی بازار فیلترشکن ها روایت کرد و با کنایه به دولت گفت: نمی شود ما و رییس جمهور به دنبال تیک آبی در اینستاگرام و توئیتر باشیم و در این فضا فعالیت کنیم و بعد برای مردم محدودیت ایجاد کنیم.
براساس نمونه آماری از ۳۰۰ وبسایت در ۵۰ کشور دارای بالاترین درآمد ناخالص ملی، ایران با ۳۳.۳درصد فیلترینگ و ۱۸درصد اختلال در صدر پراختلالترین اینترنتهای جهان قرار گرفت.
انجمن تجارت الکترونیک تهران ماه گذشته در نامهای سرگشاده به ابراهیم رئیسی، درباره اختلالات و کندی اینترنت در کشور، اعلام کرد که به زودی گزارشی از وضعیت اینترنت در ایران، پیشنهادها و راهکارهای عملی بخش خصوصی، برای برونرفت از این بحران، منتشر خواهد کرد.
اینترنت این روزها به یک کالای لوکس بدل شدهاست. نرخ این سیمکارت های بدون فیلتر در بازار نجومی است، به گونهای که این سیمکارتها در بازه قیمتی ۱۰ تا ۹۰ میلیون تومان در بازار خرید و فروش میشوند.
وزیر ارتباطات درباره حضور «تیک تاک» در تهران، گفت: این کار به دعوت اتاق بازرگانی انجام شده بود و مسئول این کار هم شورای عالی فضای مجازی است. سیاست کلی دولت این است که پلتفرمهایی که حقوق و ضوابط ما را رعایت کنند، فعالیتشان مشکلی ندارد.
بررسی آماری نشان میدهد، این روزها اینترنت کمترین کیفیت را دارد و اکثر کاربران را ناراضی کرده و داد بسیاری از صاحبان صنایع و کسبوکارها، دانشگاهیان، دانشآموزان و دانشجویان، هنرمندان و پژوهشگران را درآورده است. همچنین تقریبا اکثر کاربران ایرانی ناچار شدهاند از فیلترشکن و ویپیان استفاده کنند و در عمل، هزینه ماهانه فیلترشکن نیز به هزینههای ارتباطات ...
مسعود زمانی میگوید: یک موضوعی صحت دارد و آن این است که درآمد دولت از پهنای باند بیشتر شده است. همراه اول و ایرانسل از محل استفاده مردم از فیلترشکنها درآمدشان افزایش یافته، چون دائما ترافیک بینالمللی به مشتریان عرضه میکنند. پس بنابراین به صورت غیرمستقیم از فروش فیلترشکنها و فیلترینگ بهره بردهاند. اگر برخی دوستان، اینترنت را فیلتر کردند تا درآمدزایی ...
جلال رشیدیکوچی، نماینده مخالف طرح صیانت از فضای مجازی و محدودیت شبکههای اجتماعی نیز دراینباره گفت: «با فیلترینگ فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بازار پرسود مکارهای برای فروش فیلترشکن رقم میزنیم. متأسفانه اکنون چنین بازار مکارهای شکل گرفته و صحبت از عددهای بالای ۴۰ هزار میلیارد و ۵۰ هزارمیلیارد تومان حاصل از فروش فیلترشکن است. بازاری که هیچ نظارتی ...